三杯雞

三杯雞

3.9 25 ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 45 min
4 人份

Składniki

  • 蒜頭
    20 克
  • ,切片
    15 克
  • 新鮮紅辣椒 ,切段
    10 克
  • 黑麻油
    20 克
  • 帶皮帶骨雞腿肉 ,切塊(約4公分),以熱水川燙去血水
    800 克
  • 米酒
    20 克
  • 醬油膏
    30 克
  • 醬油
    30 克
  • 新鮮九層塔 ,只取葉子
    10 克

Wartości odżywcze na 1 人份

Kalorie 330 kcal / 1382 kJ
Białko 42.05 g
Tłuszcz 14.72 g
Węglowodany 2.91 g
Błonnik 0.168 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...