Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 10 克 油
- 15 克 薑 ,切片
- 10 克 乾香菇 ,泡軟、擠乾水份
- 500 克 帶皮帶骨雞腿肉 ,切塊(約4公分),以熱水川燙去血水
- 90 克 罐頭花瓜 (含20克花瓜汁)
- 5 克 糖
- 5 克 米酒
- 10 克 醬油膏
- Wartości odżywcze
- na 1 人份
- Kalorie
- 1347.5 kJ / 322.4 kcal
- Białko
- 19.3 g
- Węglowodany
- 7.1 g
- Tłuszcz
- 23.7 g
- Błonnik
- 1.2 g