
Urządzenia i Akcesoria
香菇花瓜雞肉
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 35 min
4 人份
Składniki
-
油10 克
-
薑 ,切片15 克
-
乾香菇 ,泡軟、擠乾水份10 克
-
帶皮帶骨雞腿肉 ,切塊(約4公分),以熱水川燙去血水500 克
-
罐頭花瓜 (含20克花瓜汁)90 克
-
糖5 克
-
米酒5 克
-
醬油膏10 克
Wartości odżywcze na 1 人份
Kalorie
322.4 kcal /
1347.5 kJ
Białko
19.3 g
Tłuszcz
23.7 g
Węglowodany
7.1 g
Błonnik
1.2 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

幸福便當菜
61 Przepisów
Tajwan
Tajwan