咖哩雞

咖哩雞

4.7 25 rating
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 55 min
4 人份

Składniki

  • 20 克
  • 洋蔥 切塊(約2公分)
    100 克
  • 咖哩粉
    1 大匙
  • 去骨雞腿排 切塊(約5公分)
    400 克
  • 馬鈴薯 去皮、切塊(約5公分)
    250 克
  • 紅蘿蔔 去皮、切塊(約3公分)
    100 克
  • 依個人喜好調整
    400 - 500 克
  • 咖哩塊 (約半盒),剝碎
    120 克

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 人份

Białko 22.4 g
Kalorie 1847 kJ / 442 kcal
Tłuszcz 27 g
Błonnik 11.35 g
Węglowodany 28.7 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...