Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 20 克 油
- 100 克 洋蔥 ,切塊(約2公分)
- 1 大匙 咖哩粉
- 400 克 去骨雞腿排 ,切塊(約5公分)
- 250 克 馬鈴薯 ,去皮、切塊(約5公分)
- 100 克 紅蘿蔔 ,去皮、切塊(約3公分)
- 400 - 500 克 水 ,依個人喜好調整
- 120 克 咖哩塊 (約半盒),剝碎
- Wartości odżywcze
- na 1 人份
- Kalorie
- 1847 kJ / 442 kcal
- Białko
- 22.4 g
- Węglowodany
- 28.7 g
- Tłuszcz
- 27 g
- Błonnik
- 11.35 g