破布子燒苦瓜

破布子燒苦瓜

5.0 4 oceny
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 30 min
4 人份

Składniki

  • 蒜頭
    10 克
  • 30 克
  • 苦瓜 ,去籽及白瓤,切塊
    450 克
  • 豬絞肉
    50 克
  • 醬油
    10 克
  • 破布子
    30 克
  • 30 克
  • 白胡椒粉
    ¼ 茶匙

Wartości odżywcze na 1 人份

Kalorie 123 kcal / 516 kJ
Białko 3.932 g
Tłuszcz 8.378 g
Węglowodany 8.446 g
Błonnik 2.252 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...