Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 10 克 蒜頭
- 30 克 油
- 450 克 苦瓜 ,去籽及白瓤,切塊
- 50 克 豬絞肉
- 10 克 醬油
- 30 克 破布子
- 30 克 水
- ¼ 茶匙 白胡椒粉
- Wartości odżywcze
- na 1 人份
- Kalorie
- 516 kJ / 123 kcal
- Białko
- 3.932 g
- Węglowodany
- 8.446 g
- Tłuszcz
- 8.378 g
- Błonnik
- 2.252 g