
Urządzenia i Akcesoria
破布子燒苦瓜
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 30 min
4 人份
Składniki
-
蒜頭10 克
-
油30 克
-
苦瓜 ,去籽及白瓤,切塊450 克
-
豬絞肉50 克
-
醬油10 克
-
破布子30 克
-
水30 克
-
白胡椒粉¼ 茶匙
Wartości odżywcze na 1 人份
Kalorie
123 kcal /
516 kJ
Białko
3.932 g
Tłuszcz
8.378 g
Węglowodany
8.446 g
Błonnik
2.252 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

台灣四季家常菜
71 Przepisów
Tajwan
Tajwan