Urządzenia i Akcesoria
Pasta z wędliny
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 10 min
15 porcji
Składniki
-
45 g cebuli szalotki, przekrojonej na pół45 g cebuli przekrojonej na pół
-
300 g wędliny np. kiełbasy lub szynki, pokrojonej na kawałki
-
3 jajka ugotowane na twardo, obrane, pokrojone w ćwiartki
-
60 - 70 g majonezu
-
1 ½ płaska łyżeczka musztardy
-
sól do smaku
-
pieprz czarny, mielony do smaku
-
1 ½ - 2 ½ łyżki szczypiorku posiekanego
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 porcję
Sód
274.2 mg
Białko
4.6 g
Kalorie
330.1 kJ /
78.9 kcal
Tłuszcz
6.1 g
Błonnik
0.3 g
Tłuszcz nasycony
1.3 g
Węglowodany
1.2 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
KULINARNE ABC
203 Przepisy
Polska
Polska
Może spodoba Ci się również...
Pasta z warzyw z rosołu
40 min
Pomidorowa pasta z serem feta
35 min
Pasta jajeczna
5 min
Pasta z serka z rzodkiewką
5 min
Pasta z kurczaka z jajkiem i korniszonem
40 min
Pasta z kurczaka i sera feta
55 min
Pasta ze szprotów i twarogu
10 min
Pasta pomidorowa z bazylią i serem feta
10 min
Pasta z łososia
5 min
Pasta z makreli wędzonej
20 min
Pasta z tuńczyka
20 min
Pasta kanapkowa z szynki i rukoli
15 min