
Urządzenia i Akcesoria
Pasta z łososia
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 5 min
10 porcji
Składniki
-
cebuli przekrojonej na pół, plus kilka plastrów do dekoracji40 - 50 g
-
łososia, z puszki wędzonego, w płatach lub pokrojonego na kawałki150 - 200 g
-
serka śmietankowego podzielonego na kawałki200 g
-
kwaśnej śmietany, 12% tłuszczu30 g
-
czarne oliwki do dekoracji
Wartości odżywcze na 1 porcję
Kalorie
98.4 kcal /
411.8 kJ
Białko
5.4 g
Tłuszcz
8 g
Węglowodany
1.5 g
Błonnik
0.1 g
Tłuszcz nasycony
4.2 g
Sód
142.4 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

KULINARNE ABC
203 Przepisy
Polska
Polska
Możesz także polubić...
Pomidorowa pasta z serem feta
35 Min
Pasta jajeczna
5 Min
Pasta z kurczaka i sera feta
55 Min
Pasta z sera owczego
10 Min
Pasta ze szprotów i twarogu
10 Min
Pasta z wędliny
10 Min
Pasta z wędzonym łososiem i porem
30 Min
Pasta z tuńczyka
20 Min
Pasta jajeczna z makrelą i chrzanem
1 Std.
Pasta z tuńczyka i jajek
20 Min
Pasta z serka z rzodkiewką
5 Min
Pasta z makreli wędzonej
20 Min