Urządzenia i Akcesoria
Dip buraczkowy z serkiem kremowym
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 10 min
6 porcji
Składniki
-
½ pęczka natki pietruszki, świeżej, tylko liście
-
150 g czerwonych buraków, gotowanych pokrojonych na kawałki
-
200 g serka kremowego śmietankowego
-
40 - 60 g chrzanu, tartego ze słoika
-
¼ - ½ łyżeczki soli
-
½ łyżeczki pieprzu czarnego, mielonego
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 porcję
Białko
4 g
Kalorie
515 kJ /
123 kcal
Tłuszcz
11 g
Węglowodany
3 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
SOSY I DIPY
14 Przepisów
Polska
Polska
Może spodoba Ci się również...
Pesto z jarmużu
25 Min
Hummus z buraka
1 Std.
Kawior z bakłażana
50 Min
Sos jajeczny do chlebków naan
25 Min
Musztarda gruszkowa
30 Min
Masło cytrusowe z koperkiem
40 Min
Krem chrzanowy z jabłkiem
1 Std. 5 Min
Sałatka z czerwonych buraków i jabłek
1 Std. 55 Min
Pasta z sera owczego
10 Min
Pasta z pieczonego bakłażana
1 Std. 50 Min
Pasta z warzyw z rosołu
40 Min
Pasztet pieczarkowy
2 Std. 50 Min