Urządzenia i Akcesoria
Dip buraczkowy z serkiem kremowym
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 10 min
6 porcji
Składniki
-
½ pęczka natki pietruszki, świeżej, tylko liście
-
150 g czerwonych buraków, gotowanych pokrojonych na kawałki
-
200 g serka kremowego śmietankowego
-
40 - 60 g chrzanu, tartego ze słoika
-
¼ - ½ łyżeczki soli
-
½ łyżeczki pieprzu czarnego, mielonego
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 porcję
Białko
4 g
Kalorie
515 kJ /
123 kcal
Tłuszcz
11 g
Węglowodany
3 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
SOSY I DIPY
14 Przepisów
Polska
Polska
Może spodoba Ci się również...
Pomidorowa pasta z serem feta
35 min
Sos tatarski
5 min
Dip chrzanowy z awokado i bazylią
20 min
Włoskie masło ziołowe
5 min
Zielony sos wielkanocny
1 godz. 20 min
Masło ziołowe z nerkowcami
1 godz. 10 min
Pasta z jarmużu
15 min
Pasta z suszonych pomidorów z karczochami
2 godz. 10 min
Pasta pomidorowa z bazylią i serem feta
10 min
Pasta z wędliny
10 min
Pasta z prażonego słonecznika
10 min
Pasta śródziemnomorska
15 min