
Urządzenia i Akcesoria
Dip buraczkowy z serkiem kremowym
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 10 min
6 porcji
Składniki
-
natki pietruszki, świeżej, tylko liście½ pęczka
-
czerwonych buraków, gotowanych pokrojonych na kawałki150 g
-
serka kremowego śmietankowego200 g
-
chrzanu, tartego ze słoika40 - 60 g
-
soli¼ - ½ łyżeczki
-
pieprzu czarnego, mielonego½ łyżeczki
Wartości odżywcze na 1 porcję
Kalorie
123 kcal /
515 kJ
Białko
4 g
Tłuszcz
11 g
Węglowodany
3 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

SOSY I DIPY
14 Przepisów
Polska
Polska