Dip buraczkowy z serkiem kremowym
TM5 TM6

Dip buraczkowy z serkiem kremowym

4.6 (95 ocen)

Składniki

  • ½ pęczka natki pietruszki, świeżej, tylko liście
  • 150 g czerwonych buraków, gotowanych, pokrojonych na kawałki
  • 200 g serka kremowego, śmietankowego
  • 40 - 60 g chrzanu, tartego, ze słoika
  • ¼ - ½ łyżeczki soli
  • ½ łyżeczki pieprzu czarnego, mielonego

Wartości odżywcze
na 1 porcję
Kalorie
515 kJ / 123 kcal
Białko
4 g
Węglowodany
3 g
Tłuszcz
11 g

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy