
Urządzenia i Akcesoria
Dip buraczkowy z serkiem kremowym
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 10 min
6 porcji
Składniki
-
natki pietruszki, świeżej, tylko liście½ pęczka
-
czerwonych buraków, gotowanych pokrojonych na kawałki150 g
-
serka kremowego śmietankowego200 g
-
chrzanu, tartego ze słoika40 - 60 g
-
soli¼ - ½ łyżeczki
-
pieprzu czarnego, mielonego½ łyżeczki
Wartości odżywcze na 1 porcję
Kalorie
123 kcal /
515 kJ
Białko
4 g
Tłuszcz
11 g
Węglowodany
3 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

SOSY I DIPY
14 Przepisów
Polska
Polska
Możesz także polubić...
Pomidorowa pasta z serem feta
35 min
Pasta marchewkowa z figami
2 godz. 30 min
Pasta z jarmużu
15 min
Pasta z pieczonej papryki i orzechów włoskich (Muhammara)
1 godz. 40 min
Salsa z pieczonej papryki i śliwek
1 godz. 30 min
Krem z parmezanu
10 min
Dip paprykowo-orzechowy
10 min
Czeska pasta piwna
1 godz. 10 min
Pasta pomidorowa z bazylią i serem feta
10 min
Pasta z oliwek
5 min
Wiosenna sałatka z roszponki w sosie curry
10 min
Pasta z prażonego słonecznika
10 min