Dip buraczkowy z serkiem kremowym

Dip buraczkowy z serkiem kremowym

4.6 100 ocen
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 10 min
6 porcji

Składniki

  • natki pietruszki, świeżej, tylko liście
    ½ pęczka
  • czerwonych buraków, gotowanych pokrojonych na kawałki
    150 g
  • serka kremowego śmietankowego
    200 g
  • chrzanu, tartego ze słoika
    40 - 60 g
  • soli
    ¼ - ½ łyżeczki
  • pieprzu czarnego, mielonego
    ½ łyżeczki

Wartości odżywcze na 1 porcję

Kalorie 123 kcal / 515 kJ
Białko 4 g
Tłuszcz 11 g
Węglowodany 3 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...