Urządzenia i Akcesoria
Pomidorowa pasta z serem feta
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 35 min
4 porcje
Składniki
-
100 g suszonych pomidorów
-
woda do namoczenia suszonych pomidorów
-
5 g natki pietruszki, świeżej, tylko liście
-
1 ząbek czosnku
-
70 g sera typu feta pokrojonego na kawałki
-
10 g oliwy z oliwek
-
1 - 2 szczypty pieprzu czarnego, mielonego
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 porcję
Sód
223.1 mg
Białko
6.1 g
Kalorie
562.6 kJ /
134.5 kcal
Tłuszcz
7 g
Błonnik
3.2 g
Tłuszcz nasycony
3.1 g
Węglowodany
15 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
SEZON NA THERMOMIX®
70 Przepisów
Polska
Polska
Może spodoba Ci się również...
Pasta jajeczna
5 min
Pasta z serka z rzodkiewką
5 min
Włoskie masło ziołowe
5 min
Wiosenny twarożek
5 min
Pasta z suszonych pomidorów z karczochami
2 godz. 10 min
Pasta z tuńczyka
20 min
Pasta pomidorowa z bazylią i serem feta
10 min
Pasta z wędliny
10 min
Pasta z łososia
5 min
Pasta kanapkowa z szynki i rukoli
15 min
Pasta z prażonego słonecznika
10 min
Pasta śródziemnomorska
15 min