Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 600 g wody
- 500 g piersi z kurczaka, bez skóry, pokrojonej na 3 cm kawałki
- 1 - 1 ½ łyżeczki soli
- 1 - 1 ½ łyżeczki pieprzu czarnego, mielonego
- 60 g czerwonej cebuli, pokrojonej w ćwiartki
- 5 g koperku, świeżego, tylko liście
- 70 g korniszonów, przekrojonych na pół
- 3 jajka ugotowane na twardo, przekrojone na pół
- 80 g majonezu
- 20 g jogurtu naturalnego
- Wartości odżywcze
- na 1 porcja
- Kalorie
- 5601.9 kJ / 1338 kcal
- Białko
- 130 g
- Węglowodany
- 17 g
- Tłuszcz
- 85 g
- Błonnik
- 3.3 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Pasta z kurczaka i sera feta
55 min
Tuńczykowa pasta z sumakiem
15 min
Pasta kanapkowa z szynki i rukoli
15 min
Pasztet wieprzowy zawinięty w boczek
8h 50min
Pasta z tuńczyka
20 min
Pasta ze szprotów i twarogu
10 min
Pasta jajeczna z makrelą i chrzanem
1h
Masło z boczkiem i cebulką
55 min
Pasta z wędzonym łososiem i porem
30 min
Pasta z wędliny
10 min
Pasztet z piersi indyka
2 Std.
Pasta z makreli wędzonej
20 min