
Urządzenia i Akcesoria
Pasta z kurczaka z jajkiem i korniszonem
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 40 min
1
Składniki
-
wody600 g
-
piersi z kurczaka, bez skóry , pokrojonej na 3 cm kawałki500 g
-
soli1 - 1 ½ łyżeczki
-
pieprzu czarnego, mielonego1 - 1 ½ łyżeczki
-
czerwonej cebuli , pokrojonej w ćwiartki60 g
-
koperku, świeżego , tylko liście5 g
-
korniszonów , przekrojonych na pół70 g
-
jajka ugotowane na twardo , przekrojone na pół3
-
majonezu80 g
-
jogurtu naturalnego20 g
Wartości odżywcze na 1 porcja
Kalorie
5601.9 kJ /
1338 kcal
Białko
130 g
Węglowodany
17 g
Tłuszcz
85 g
Błonnik
3.3 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

MAJÓWKA
10 Przepisów
Polska
Polska
Możesz także polubić...
Pomidorowa pasta z serem feta
35 min
Pasta jajeczna
5 min
Pasta z kurczaka i sera feta
55 min
Pasta pomidorowa z bazylią i serem feta
10 min
Tuńczykowa pasta z sumakiem
15 min
Pasta ze szprotów i twarogu
10 min
Pasta kanapkowa z szynki i rukoli
15 min
Pasta z wędzonym łososiem i porem
30 min
Pasta z tuńczyka
20 min
Pasta z wędliny
10 min
Pasta jajeczna z makrelą i chrzanem
1 godz.
Pasta z makreli wędzonej
20 min