Urządzenia i Akcesoria
Pasta jajeczna
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 5 min
10 porcji
Składniki
-
30 - 40 g cebuli przekrojonej na pół
-
5 - 6 jajek ugotowanych na twardo, obranych, przekrojonych na pół
-
2 łyżki majonezu
-
1 - 2 łyżki koperku, świeżego tylko liście, posiekanego (opcjonalnie)
-
1 szczypta pieprzu białego, mielonego
-
½ łyżeczki soli ziołowej
-
2 łyżeczki musztardy łagodnej
Wartości odżywcze na 1 porcję
Kalorie
55.9 kcal /
233.8 kJ
Białko
3.1 g
Tłuszcz
4.5 g
Węglowodany
0.6 g
Błonnik
0.1 g
Tłuszcz nasycony
1.1 g
Sód
177.8 mg