
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 30 - 40 g cebuli przekrojonej na pół
- 5 - 6 jajek ugotowanych na twardo, obranych, przekrojonych na pół
- 2 łyżki majonezu
- 1 - 2 łyżki koperku, świeżego tylko liście, posiekanego (opcjonalnie)
- 1 szczypta pieprzu białego, mielonego
- ½ łyżeczki soli ziołowej
- 2 łyżeczki musztardy łagodnej
- Wartości odżywcze
- na 1 porcję
- Kalorie
- 55.9 kcal / 233.8 kJ
- Białko
- 3.1 g
- Tłuszcz
- 4.5 g
- Węglowodany
- 0.6 g
- Błonnik
- 0.1 g
- Tłuszcz nasycony
- 1.1 g
- Sód
- 177.8 mg