Pasta jajeczna
TM5 TM6

Pasta jajeczna

Składniki

  • 30 - 40 g cebuli, przekrojonej na pół
  • 5 - 6 jajek, ugotowanych na twardo, obranych, przekrojonych na pół
  • 2 łyżki majonezu
  • 1 - 2 łyżki koperku, świeżego, tylko liście, posiekanego (opcjonalnie)
  • 1 szczypta pieprzu białego, mielonego
  • ½ łyżeczki soli ziołowej
  • 2 łyżeczki musztardy, łagodnej

Wartości odżywcze
na 1 porcję
Kalorie
247 kJ / 59 kcal
Białko
3.5 g
Węglowodany
0.7 g
Tłuszcz
4.8 g

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 3000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo®  i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów  – bez żadnych haczyków! 

Więcej informacji

Alternatywne przepisy

Pokaż wszystkie