Pasta jajeczna
TM6 TM5

Pasta jajeczna

4.8 (7.1K ocen)

Składniki

  • 30 - 40 g cebuli, przekrojonej na pół
  • 5 - 6 jajek, ugotowanych na twardo, obranych, przekrojonych na pół
  • 2 łyżki majonezu
  • 1 - 2 łyżki koperku, świeżego, tylko liście, posiekanego (opcjonalnie)
  • 1 szczypta pieprzu białego, mielonego
  • ½ łyżeczki soli ziołowej
  • 2 łyżeczki musztardy, łagodnej

Wartości odżywcze
na 1 porcję
Kalorie
233.8 kJ / 55.9 kcal
Białko
3.1 g
Węglowodany
0.6 g
Tłuszcz
4.5 g
Tłuszcz nasycony
1.1 g
Błonnik
0.1 g
Sód
177.8 mg

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy