Pasta z makreli wędzonej
TM6 TM5

Pasta z makreli wędzonej

4.7 ( 2.0K ocen )

Składniki

  • 50 g cebuli przekrojonej na pół
  • 50 - 70 g ogórków kiszonych odsączonych z zalewy, pokrojonych na kawałki
  • 300 g makreli, wędzonej bez skóry i ości, podzielonej na kawałki
  • 1 łyżka majonezu
  • 2 łyżeczki musztardy
  • pieprz czarny, mielony do smaku
  • 1 - 2 łyżki szczypiorku posiekanego (opcjonalnie)
  • sól do smaku

Wartości odżywcze
na 1 porcję
Kalorie
129.4 kcal / 541.5 kJ
Białko
9.5 g
Tłuszcz
8.9 g
Węglowodany
1.9 g
Błonnik
0.7 g
Tłuszcz nasycony
1.9 g
Sód
83.3 mg

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy