Pasta z makreli wędzonej
TM5 TM6

Pasta z makreli wędzonej

Składniki

  • 50 g cebuli, przekrojonej na pół
  • 50 - 70 g ogórków kiszonych, odsączonych z zalewy, pokrojonych na kawałki
  • 300 g makreli, wędzonej, bez skóry i ości
  • 1 łyżka majonezu
  • 2 łyżeczki musztardy
  • pieprz czarny, mielony, do smaku
  • 1 - 2 łyżki szczypiorku, posiekanego (opcjonalnie)
  • sól, do smaku

Wartości odżywcze
na 1 porcję
Kalorie
506 kJ / 121 kcal
Białko
9.6 g
Węglowodany
1.1 g
Tłuszcz
8.9 g

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 3000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo®  i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów  – bez żadnych haczyków! 

Więcej informacji

Alternatywne przepisy

Pokaż wszystkie