
Urządzenia i Akcesoria
Pasta z kurczaka i sera feta
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 55 min
6 porcji
Składniki
-
wody300 g
-
filetów z piersi kurczaka pokrojonych na 3 cm kawałki500 g
-
soli¼ - ½ łyżeczki
-
pieprzu czarnego, mielonego½ łyżeczki
-
ząbek czosnku1
-
sera typu feta pokrojonego na kawałki120 g
-
majonezu1 czubata łyżka
-
tymianku, suszonego½ łyżeczki
Wartości odżywcze na 1 porcję
Kalorie
176.6 kcal /
738.8 kJ
Białko
21.7 g
Tłuszcz
8.9 g
Węglowodany
1.2 g
Błonnik
0.1 g
Tłuszcz nasycony
3.9 g
Sód
386.9 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

DANIA MIĘSNE
65 Przepisów
Polska
Polska