
Urządzenia i Akcesoria
Pasta kanapkowa z szynki i rukoli
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 15 min
6 porcji
Składniki
-
rukoli30 g
-
szynki gotowanej pokrojonej na kawałki100 g
-
cebuli30 g
-
serka kremowego, light podzielonego na kawałki200 g
-
jajko ugotowane na twardo przekrojone na pół1
-
musztardy½ łyżeczki
-
soli2 szczypty
-
pieprzu czarnego, mielonego2 szczypty
Wartości odżywcze na 1 porcję
Kalorie
101.3 kcal /
423.8 kJ
Białko
6.7 g
Tłuszcz
6.3 g
Węglowodany
4.7 g
Błonnik
0.2 g
Tłuszcz nasycony
3.4 g
Sód
333.2 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

ZDROWE ŚNIADANIA
10 Przepisów
Polska
Polska