Pasta kanapkowa z szynki i rukoli

Pasta kanapkowa z szynki i rukoli

4.7 1.6K ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 15 min
6 porcji

Składniki

  • rukoli
    30 g
  • szynki gotowanej pokrojonej na kawałki
    100 g
  • cebuli
    30 g
    30 g cebuli szalotki
  • serka kremowego, light podzielonego na kawałki
    200 g
  • jajko ugotowane na twardo przekrojone na pół
    1
  • musztardy
    ½ łyżeczki
  • soli
    2 szczypty
  • pieprzu czarnego, mielonego
    2 szczypty

Wartości odżywcze na 1 porcję

Kalorie 101.3 kcal / 423.8 kJ
Białko 6.7 g
Tłuszcz 6.3 g
Węglowodany 4.7 g
Błonnik 0.2 g
Tłuszcz nasycony 3.4 g
Sód 333.2 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...