
Urządzenia i Akcesoria
Pasta kanapkowa z szynki i rukoli
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 15 min
6 porcji
Składniki
-
30 g rukoli
-
100 g szynki gotowanej pokrojonej na kawałki
-
30 g cebuli
-
200 g serka kremowego, light podzielonego na kawałki
-
1 jajko ugotowane na twardo przekrojone na pół
-
½ łyżeczki musztardy
-
2 szczypty soli
-
2 szczypty pieprzu czarnego, mielonego
Wartości odżywcze na 1 porcję
Kalorie
101.3 kcal /
423.8 kJ
Białko
6.7 g
Tłuszcz
6.3 g
Węglowodany
4.7 g
Błonnik
0.2 g
Tłuszcz nasycony
3.4 g
Sód
333.2 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

ZDROWE ŚNIADANIA
10 Przepisów
Polska
Polska
Możesz także polubić...
Pasta jajeczna z awokado
35 min
Pasta z pieczarek i słonecznika
30 min
Pomidorowa pasta z serem feta
35 min
Pasta z kurczaka z jajkiem i korniszonem
40 min
Pasta z kurczaka i sera feta
55 min
Kanapki z pastą buraczaną, awokado i łososiem
10 min
Pasta śródziemnomorska
15 min
Pasta z wędzonym łososiem i porem
30 min
Pasta z wędliny
10 min
Pasta z prażonego słonecznika
10 min
Pasta z serka z rzodkiewką
5 min
Pasta z tuńczyka i jajek
20 min