Urządzenia i Akcesoria
Czeska pasta piwna
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 1 godz. 10 min
6 porcji
Składniki
-
30 g cebuli
-
250 g twarogu pokrojonego na kawałki
-
60 g masła miękkiego, pokrojonego na kawałki
-
100 g piwa jasnego (patrz wskazówka)
-
¼ łyżeczki papryki ostrej, mielonej
-
¼ łyżeczki kminku, mielonego
-
½ łyżeczki soli
-
¼ łyżeczki pieprzu czarnego, mielonego
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 6 porcji
Białko
48.1 g
Kalorie
3481.3 kJ /
831.5 kcal
Tłuszcz
61.4 g
Błonnik
0.5 g
Węglowodany
15.5 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
SEZON GRILLOWY
10 Przepisów
Polska
Polska
Może spodoba Ci się również...
Kawior z pieczarek
30 min
Krem z parmezanu
10 min
Gremolata z parmezanem
5 min
Sos gribiche
20 min
Ciasteczka czosnkowe
50 min
Oliwa truflowa
10 min
Oliwa sycylijska
10 min
Oliwa cytrynowo-rozmarynowa
2 godz. 20 min
Fondue ziołowo-serowe ze słupkami warzyw
30 min
Fondue piwno-czosnkowo-serowe z krakersami
30 min
Muffinki z tuńczykiem
50 min
Crostini z kozim serem i pastą z groszku
25 min