Urządzenia i Akcesoria
沙茶牛肉炒空心菜
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 50 min
2 人份
Składniki
-
醬油1 茶匙
-
米酒1 茶匙
-
糖¼ 茶匙
-
太白粉¼ 茶匙
-
牛肉 切片120 克
-
油5 克
-
新鮮紅辣椒 切片1 根
-
蒜頭1 粒
-
沙茶醬1 滿茶匙
-
空心菜 切段(5公分),梗葉分開100 克
-
鹽 (依個人口味調整)¼ 茶匙
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 人份
Białko
12.7 g
Kalorie
920.5 kJ /
219.8 kcal
Tłuszcz
13.8 g
Błonnik
1.5 g
Węglowodany
9.8 g