紅燒牛肉湯

紅燒牛肉湯

4.8 147 rating
Przygotowanie 25 min
Czas całkowity 1 godz. 40 min
4 人份

Składniki

  • 切片
    5 克
  • 蒜頭
    20 克
  • 15 克
  • 牛腱肉 去筋膜、切塊(厚約1.5公分)
    400 克
  • 醬油
    50 克
  • 辣豆瓣醬 依個人口味添加
    50 克
  • 冰糖
    20 克
  • 番茄 切塊
    100 克
  • 白蘿蔔 (opcjonalnie) 切塊
    150 克
  • 紅蘿蔔 切塊
    150 克
  • 乾燥月桂葉
    1 片
  • 900 克
  • 切蔥花
    5 克

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 人份

Białko 20.238 g
Kalorie 1478 kJ / 353 kcal
Tłuszcz 23.946 g
Błonnik 2.535 g
Węglowodany 14.038 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...