照燒洋蔥牛肉
TM5 TM6

照燒洋蔥牛肉

4.2 (20 ocen)

Składniki

  • 300 克 火鍋牛肉片
  • 1 大匙 醬油
  • ½ 茶匙 糖
  • 1 茶匙 太白粉
  • 15 克 油
  • 150 克 洋蔥, 切絲
  • 1 大匙 蠔油
  • 1 茶匙 味醂
  • 15 克 蔥, 切蔥花
  • 1 茶匙 白芝麻

Wartości odżywcze
na 1 人份
Kalorie
1121 kJ / 268 kcal
Białko
15.6 g
Węglowodany
9.7 g
Tłuszcz
18.6 g
Błonnik
0.7 g

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy