
Urządzenia i Akcesoria
照燒洋蔥牛肉
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 40 min
4 人份
Składniki
-
火鍋牛肉片300 克
-
醬油1 大匙
-
糖½ 茶匙
-
太白粉1 茶匙
-
油15 克
-
洋蔥 切絲150 克
-
蠔油1 大匙
-
味醂1 茶匙
-
蔥 切蔥花15 克
-
白芝麻1 茶匙
Wartości odżywcze na 1 人份
Kalorie
268 kcal /
1121 kJ
Białko
15.6 g
Tłuszcz
18.6 g
Węglowodany
9.7 g
Błonnik
0.7 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

日本媽媽家常菜
11 Przepisów
Tajwan
Tajwan