
Urządzenia i Akcesoria
蘿蔔排骨湯
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 1 godz. 15 min
6 人份
Składniki
-
高湯 (大骨高湯)1200 克
-
蔥 切段20 克
-
薑 切片20 克
-
排骨 (小排骨), 先以滾水川燙去血水,洗淨500 克
-
白蘿蔔 去皮,切塊(約5公分)400 克
-
鹽 依個人喜好調整½ 茶匙
-
白胡椒粉 依個人喜好調整½ 茶匙
-
新鮮香菜 (opcjonalnie) 少許,只取葉子
Wartości odżywcze na 1 人份
Kalorie
291 kcal /
1221 kJ
Białko
24.9 g
Tłuszcz
13.8 g
Węglowodany
16.5 g
Błonnik
1 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

台灣四季好味道
70 Przepisów
Tajwan
Tajwan