茶滷蛋

茶滷蛋

4.6 9 ocen
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 1 godz. 50 min
7 顆

Składniki

  • ,將外殼刷洗乾淨
    7 顆
  • 紅茶葉
    10 克
  • 烏龍茶 (茶葉)
    10 克
  • 八角
    3 粒
  • 老薑 ,切片
    10 克
  • 醬油
    350 克
  • 1 茶匙
  • ½ 大匙
  • 甘草
    3 小片
  • 1400 克

Wartości odżywcze na 1 顆

Kalorie 48.8 kcal / 204 kJ
Białko 4 g
Tłuszcz 0.1 g
Węglowodany 8 g
Błonnik 0 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...