
Urządzenia i Akcesoria
啤酒燉牛肋
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 50 min
2 人份
Składniki
-
奶油5 克
-
洋蔥 ,切塊80 克
-
蕃茄 ,切塊80 克
-
蔥 ,切段50 克
-
牛肋條 ,切塊170 克
-
黑啤酒100 克
-
水180 克
-
醬油3 大匙
-
冰糖粉2 茶匙
-
黑胡椒粉¼ 茶匙
Wartości odżywcze na 2 人份
Kalorie
854 kcal /
2440 kJ
Białko
37 g
Tłuszcz
32 g
Węglowodany
33 g
Błonnik
4 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

低卡新食感
11 Przepisów
Tajwan
Tajwan