Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 350 克 火鍋牛肉片
- 40 克 醬油膏
- 10 克 米酒
- 1 茶匙 太白粉
- 15 克 蒜頭
- 30 克 油
- 150 克 洋蔥 ,切條(寬約0.5公分)
- 15 克 青蔥 ,切段(約3公分)
- 80 克 水
- 15 克 味醂
- 100 克 綜合甜椒 ,切絲(寬約0.5公分)
- Wartości odżywcze
- na 1 人份
- Kalorie
- 1566.2 kJ / 374.7 kcal
- Białko
- 16.6 g
- Węglowodany
- 11.8 g
- Tłuszcz
- 3.7 g
- Błonnik
- 1.2 g