
Urządzenia i Akcesoria
蔥爆牛肉
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 35 min
4 人份
Składniki
-
火鍋牛肉片350 克
-
醬油膏40 克
-
米酒10 克
-
太白粉1 茶匙
-
蒜頭15 克
-
油30 克
-
洋蔥 ,切條(寬約0.5公分)150 克
-
青蔥 ,切段(約3公分)15 克
-
水80 克
-
味醂15 克
-
綜合甜椒 ,切絲(寬約0.5公分)100 克
Wartości odżywcze na 1 人份
Kalorie
374.7 kcal /
1566.2 kJ
Białko
16.6 g
Tłuszcz
3.7 g
Węglowodany
11.8 g
Błonnik
1.2 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

自製加熱食物
10 Przepisów
Tajwan
Tajwan