親子丼
TM5 TM6

親子丼

4.8 (11 ocen)

Składniki

  • 20 克 油
  • 90 克 洋蔥, 切絲
  • 300 克 去骨去皮雞腿肉, 切成一口大小
  • 10 克 清酒
  • 50 克 水
  • 10 克 味醂
  • 30 克 柴魚醬油
  • 3 顆 蛋, 稍微打散
  • 20 克 鴨兒芹
  • 七味粉, 少許

Wartości odżywcze
na 1 人份
Kalorie
991 kJ / 237 kcal
Białko
20.1 g
Węglowodany
4.4 g
Tłuszcz
14.9 g
Błonnik
0.4 g

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy