Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 20 克 油
- 90 克 洋蔥, 切絲
- 300 克 去骨去皮雞腿肉, 切成一口大小
- 10 克 清酒
- 50 克 水
- 10 克 味醂
- 30 克 柴魚醬油
- 3 顆 蛋, 稍微打散
- 20 克 鴨兒芹
- 七味粉, 少許
- Wartości odżywcze
- na 1 人份
- Kalorie
- 991 kJ / 237 kcal
- Białko
- 20.1 g
- Węglowodany
- 4.4 g
- Tłuszcz
- 14.9 g
- Błonnik
- 0.4 g