
Urządzenia i Akcesoria
親子丼
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 30 min
4 人份
Składniki
-
油20 克
-
洋蔥 ,切絲90 克
-
去骨去皮雞腿肉 ,切成一口大小300 克
-
清酒10 克
-
水50 克
-
味醂10 克
-
柴魚醬油30 克
-
蛋 ,稍微打散3 顆
-
鴨兒芹20 克
-
七味粉 ,少許
Wartości odżywcze na 1 人份
Kalorie
237 kcal /
991 kJ
Białko
20.1 g
Tłuszcz
14.9 g
Węglowodany
4.4 g
Błonnik
0.4 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

稻村健司幸福日本料理
10 Przepisów
Tajwan
Tajwan