Urządzenia i Akcesoria
Gratin de chou-fleur
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 55 min
4 portions
Składniki
-
140 g de gruyère coupé en morceaux
-
500 g d'eau
-
600 g de chou-fleur détaillé en bouquets
-
35 g de farine de blé
-
25 g de beurre
-
340 g de lait
-
½ c. à café de sel à ajuster en fonction des goûts
-
1 pincée de poivre blanc moulu à ajuster en fonction des goûts
-
1 pincée de noix de muscade fraîchement râpée (opcjonalnie)
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
634.6 mg
Białko
17.1 g
Kalorie
1308.5 kJ /
312.7 kcal
Tłuszcz
19.8 g
Błonnik
3.3 g
Tłuszcz nasycony
11.8 g
Węglowodany
18.7 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Basiques - Accompagnements
8 Przepisów
Francja
Francja
BEST OF - Back to school
17 Przepisów
Francja
Francja
Choix des portions - Best of
100 Przepisów
Francja
Francja
Cookidoo® à table 2025
16 Przepisów
Francja
Francja
Ma Cuisine
196 Przepisów
Szwajcaria
Szwajcaria
Ma Cuisine
196 Przepisów
Hiszpania
Hiszpania
Ma Cuisine
196 Przepisów
Beneluks
Beneluks
Ma cuisine au quotidien
221 Przepisów
Szwajcaria
Szwajcaria
Ma cuisine au quotidien
239 Przepisów
Francja
Francja
Ma cuisine au quotidien
196 Przepisów
Francja
Francja
Ma cuisine au quotidien
221 Przepisów
Kanada
Kanada
Może spodoba Ci się również...
Gratin dauphinois
50min
Lasagne à la bolognaise
2h 30min
Courgettes farcies
45min
Gratin de courgette
1h 20min
Gratin de courgette aux lardons
40min
Roulés poireau jambon au fromage de chèvre
1h 10min
Endives au jambon
1h 15min
Gratin de brocoli au parmesan
1h 5min
Hachis parmentier
50min
Quiche au poireau
55min
Epinards à la crème
25min
Tartiflette
1h 15min