Endives au jambon

Endives au jambon

4.8 1.4K ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 1 godz. 15 min
6 portions

Składniki

  • d'eau
    500 g
  • endives
    6
  • de gruyère coupé en morceaux
    100 g
  • de beurre doux coupé en morceaux
    40 g
  • de farine de blé
    40 g
  • de lait
    500 g
  • de sel à ajuster en fonction des goûts
    2 pincées
  • de poivre moulu à ajuster en fonction des goûts
    2 pincées
  • de noix de muscade fraîchement râpée
    1 pincée
  • de jambon blanc
    6 tranches

Wartości odżywcze na 1 portion

Kalorie 276 kcal / 1152 kJ
Białko 18 g
Tłuszcz 17 g
Węglowodany 12 g
Błonnik 1.5 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...