Urządzenia i Akcesoria
Aubergine Parmigiana - Parmigiana di melanzane
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 1 godz.
2 portions
Składniki
-
Parmesan cheese cut in pieces (2 cm)50 g
-
bread torn in pieces20 g
-
fresh thyme leaves only1 sprig
-
mozzarella cut in pieces65 g
-
onion quartered50 g
-
garlic clove1
-
olive oil15 g
-
aubergines sliced lengthways (1 cm) (approx. 2 aubergines)340 g
-
tinned chopped tomatoes600 g
-
fresh basil leaves10
-
fine sea salt1 tsp
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
1563.8 mg
Białko
20.9 g
Kalorie
1626.2 kJ /
388.7 kcal
Tłuszcz
32.2 g
Błonnik
9.8 g
Tłuszcz nasycony
10 g
Węglowodany
30.9 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Lentils and Roasted Roots with Salsa Verde
1 godz. 30 min
Lentil Moussaka
3 godz. 30 min
Mushroom Stroganoff
30 min
Asparagus Risotto
45 min
Aubergine Paneer Rolls with Red Lentils and Mint Yoghurt
40 min
Roasted Aubergine Salad with Tahini Dressing
45 min
Baked Eggs in Tomato and Lentils with Goat’s Cheese Sauce
45 min
Lentil moussaka
2 godz. 20 min
Spinach, Tomato and Goat's Cheese Quiche
1 godz.
Aubergine and Sweet Potato Shakshuka with Garlic Cashew Cream
1 godz.
Mushroom Risotto
30 min
Mushroom and Spinach Risotto
55 min