Urządzenia i Akcesoria
Baked Eggs in Tomato and Lentils with Goat’s Cheese Sauce
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 45 min
4 portions
Składniki
-
fresh parsley leaves10 g
-
olive oil50 g
-
shallots80 g
-
leeks (white part only), cut in pieces150 g
-
tinned chopped tomatoes400 g
-
water550 g
-
dried Puy lentils200 g
-
1 vegetable stock cube (for 0.5 l), crumbledvegetable stock paste homemade1 heaped Tbsp
-
ground black pepper1 pinch
-
fresh spinach leaves150 g
-
large eggs4
-
goat's cheese, soft100 g
-
Greek yoghurt70 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
29 g
Kalorie
2076 kJ /
496 kcal
Tłuszcz
28 g
Błonnik
11 g
Węglowodany
27 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Creamy White Beans and Leeks
20 Min
Mushroom Stroganoff
30 Min
Stuffed Aubergine with Saffron Yoghurt and Pomegranate Seeds
50 Min
Lentil Moussaka
2 Std. 20 Min
Lentil Moussaka
3 Std. 30 Min
Pea and Courgette Tarts
1 Std.
Stuffed Portobello Mushrooms
45 Min
Roasted Cauliflower and Hazelnut Orecchiette - Orecchiette con cavolfiore arrosto e nocciola
40 Min
Aubergine, Spinach & Lentil Curry
25 Min
Marinaded Tofu with a Tomato and Aubergine Sauce
50 Min
Aubergine Parmigiana - Parmigiana di melanzane
1 Std.
Mexican Quinoa Stuffed Aubergine
1 Std.