
Urządzenia i Akcesoria
Asparagus Risotto
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 45 min
4 portions
Składniki
-
Parmesan cheese cut in pieces (2 cm)60 g
-
asparagus250 g
-
shallots halved50 g
-
olive oil20 g
-
dry white wine200 g
-
risotto rice (e.g. arborio, Carnaroli)250 g
-
boiling water450 g
-
vegetable stock paste, homemade1 heaped tsp
-
fine sea salt½ tsp
-
freshly ground black pepper¼ tsp
-
unsalted butter diced20 g
Wartości odżywcze na 1 portion
Kalorie
427.9 kcal /
1790.5 kJ
Białko
11.3 g
Tłuszcz
13.3 g
Węglowodany
56.2 g
Błonnik
1.8 g
Tłuszcz nasycony
5.9 g
Sód
521.4 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMożesz także polubić...
Fennel Risotto
35 min
Creamy White Beans and Leeks
20 min
Mushroom Risotto
30 min
Mushroom and Spinach Risotto
55 min
Lentil Moussaka
2 godz. 20 min
Salmon and Fennel Risotto
25 min
Artichoke & Butter Bean Dip
10 min
Courgette and Feta Risotto
30 min
Pea and Mint Risotto
40 min
Aubergine Parmigiana - Parmigiana di melanzane
1 godz.
Petits Pois and Pancetta Risotto
30 min
Tomato Risotto - Risotto al pomodoro
30 min