Urządzenia i Akcesoria
Asparagus Risotto
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 45 min
4 portions
Składniki
-
Parmesan cheese cut in pieces (2 cm)60 g
-
asparagus250 g
-
shallots halved50 g
-
olive oil20 g
-
dry white wine200 g
-
risotto rice (e.g. arborio, Carnaroli)250 g
-
boiling water450 g
-
1 vegetable stock cube (for 0.5 l), crumbledvegetable stock paste, homemade1 heaped tsp
-
fine sea salt½ tsp
-
freshly ground black pepper¼ tsp
-
unsalted butter diced20 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
521.4 mg
Białko
11.3 g
Kalorie
1790.5 kJ /
427.9 kcal
Tłuszcz
13.3 g
Błonnik
1.8 g
Tłuszcz nasycony
5.9 g
Węglowodany
56.2 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Petits Pois and Pancetta Risotto
30 min
Mushroom Risotto
30 min
Pea Gazpacho
4 godz. 15 min
Salmon and Fennel Risotto
25 min
Courgette and Feta Risotto
30 min
Pear and Gorgonzola Risotto
30 min
Beetroot, Thyme and Goat's Cheese Risotto
45 min
Aubergine Parmigiana - Parmigiana di melanzane
1 godz.
Mushroom and Spinach Risotto
55 min
Pea and Mint Risotto
40 min
Fennel Risotto
35 min
Tomato Risotto - Risotto al pomodoro
30 min