Urządzenia i Akcesoria
Lentil moussaka
Przygotowanie 25 min
Czas całkowity 2 godz. 20 min
6 portions
Składniki
-
red split lentils200 g
-
water500 g
-
Parmesan cheese cut in pieces120 g
-
aubergines400 g
-
olive oil50 g
-
onions cut in halves200 g
-
garlic cloves3
-
pepper green or red, cut in pieces (approx. 150 g)1
-
tomatoes, canned including juice400 g
-
red wine120 g
-
dried oregano1 tbsp
-
ground ginger1 tsp
-
salt to taste1 - 2 tsp
-
ground black pepper½ tsp
-
butter plus extra for greasing40 g
-
milk500 g
-
flour40 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
21 g
Kalorie
1917 kJ /
458 kcal
Tłuszcz
25 g
Błonnik
7.3 g
Węglowodany
33 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Chickpea, Squash and Kale Stew
45 min
Lentil Moussaka
3 godz. 30 min
Pea and Courgette Tarts
1 godz.
Aubergine, Coconut and Peanut Curry
25 min
Aubergine, Spinach & Lentil Curry
25 min
Root Vegetable Hotpot with Harissa
40 min
Indian vegetable curry
50 min
Aubergine and Sweet Potato Shakshuka with Garlic Cashew Cream
1 godz.
Vegetable and Chickpea Tagine
50 min
Aubergine Parmigiana - Parmigiana di melanzane
1 godz.
Spinach, Tomato and Goat's Cheese Quiche
1 godz.
Mexican Quinoa Stuffed Aubergine
1 godz.