Urządzenia i Akcesoria
Roasted Aubergine Salad with Tahini Dressing
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 45 min
6 portions
Składniki
Green Tahini Dressing
-
garlic cloves2
-
light tahini50 g
-
freshly squeezed lemon juice60 g
-
water60 g
-
fresh flat-leaf parsley leaves only20 g
-
fresh coriander leaves only20 g
-
ground cumin½ tsp
-
fine sea salt½ tsp
Aubergine Salad
-
aubergines sliced lengthways (1 cm)2
-
za'atar mixed with 2 Tbsp olive oil2 Tbsp
-
water800 g
-
bulgur wheat120 g
-
fresh spinach leaves100 g
-
fine sea salt1 pinch
-
ground black pepper1 pinch
-
tinned chickpeas (drained weight)120 g
-
cherry tomatoes halved100 g
-
pitted black olives50 g
-
red onion thinly sliced50 g
-
low fat feta cheese80 g
-
pomegranate seeds50 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
10.9 g
Kalorie
1192 kJ /
285 kcal
Tłuszcz
14.2 g
Węglowodany
24.8 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Mexican Quinoa Salad
30min
Baba Ganoush
1h
Beetroot, Apple and Goat's Cheese Quinoa Salad
30min
Aubergine, Coconut and Peanut Curry
25min
Lentils and Roasted Roots with Salsa Verde
1h 30min
Warm Halloumi, Walnut and Pomegranate Salad
45min
Cavolo Nero and Roasted Chickpea Salad
25min
Sweet and Sticky Red Cabbage and Sweet Potato Salad
40min
Aubergine Parmigiana - Parmigiana di melanzane
1h
Aubergine and Lentil Salad
40min
Green Goddess Quinoa Salad
40min
Coconut and Spinach Dahl
50min