Urządzenia i Akcesoria
Aubergine Paneer Rolls with Red Lentils and Mint Yoghurt
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 40 min
4 portions
Składniki
Mint Yoghurt
-
garlic clove1
-
fresh mint leaves only4 sprigs
-
Greek yoghurt400 g
-
freshly squeezed lemon juice10 g
-
olive oil15 g
-
fine sea salt½ tsp
-
pomegranate seeds50 g
Aubergine Paneer Rolls
-
unsalted butterghee30 g
-
aubergines sliced lengthways (approx. 4 mm thick), approx. 10 slices350 g
-
fresh baby spinach washed30 g
-
paneer cheese cut in sticks (5 cm x 1.5 cm)150 g
Red Lentils
-
onions quartered150 g
-
garlic clove1
-
red chilli deseeded, halved1
-
curry powder1 tsp
-
ground cinnamon1 tsp
-
ground turmeric1 tsp
-
ground cumin1 tsp
-
ground cardamom1 tsp
-
fine sea salt½ tsp
-
unsalted butterghee40 g
-
mustard seeds1 tsp
-
dried red lentils rinsed200 g
-
tinned chopped tomatoes350 g
-
water700 g
-
1 vegetable stock cube (for 0.5 l), crumbledvegetable stock paste homemade1 ½ tsp
-
fresh baby spinach washed30 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
0.7 mg
Białko
29 g
Kalorie
2456 kJ /
587 kcal
Tłuszcz
30.3 g
Błonnik
13.3 g
Tłuszcz nasycony
15.8 g
Węglowodany
55.8 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Mushroom Stroganoff
30 Min
Crispy Korean Tofu
1 Std. 20 Min
Lentil Moussaka
3 Std. 30 Min
Chickpea Pancakes
20 Min
Paneer Makhani
1 Std.
Nut Balls with Tomato Sauce
50 Min
Kung Pao Cauliflower with Pickled Carrot and Sesame Salad
40 Min
Aubergine, Coconut and Peanut Curry
25 Min
Lemon, Mascarpone and Artichoke Tagliatelle
30 Min
Lentils and Roasted Roots with Salsa Verde
1 Std. 30 Min
Aubergine and Sweet Potato Shakshuka with Garlic Cashew Cream
1 Std.
Mexican Quinoa Stuffed Aubergine
1 Std.