
Urządzenia i Akcesoria
Jabłka pod kruszonką
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 55 min
8 porcji
Składniki
-
masła pokrojonego na kawałki, plus dodatkowa ilość do natłuszczenia65 g
-
jabłek bez gniazd nasiennych, pokrojonych w ćwiartki700 g
-
cynamonu, mielonego1 ¾ łyżeczki
-
cukru trzcinowego, nierafinowanego90 g
-
płatków owsianych90 g
-
mąki pszennej pełnoziarnistej90 g
Wartości odżywcze na 1 porcję
Kalorie
255 kcal /
1067.1 kJ
Białko
3.5 g
Tłuszcz
10.2 g
Węglowodany
39.6 g
Błonnik
3.9 g
Tłuszcz nasycony
5.9 g
Sód
5.8 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

PRZEBOJOWE PARTY
8 Przepisów
Polska
Polska