Urządzenia i Akcesoria
Romige champignonsoep
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 20 min
2 porties
Składniki
-
verse champignons gehalveerd of in vier gesneden200 g
-
water250 - 300 g
-
melk100 g
-
½ volle tl groentebouillonpasta, huisgemaaktgroentebouillonblokje (voor 0,5 l)½
-
meel25 g
-
zout1 - 2 snuifjes
-
room25 g
-
peterselie, vers alleen de blaadjes2 takjes
-
roomkaas (opcjonalnie)20 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portie
Sód
328.2 mg
Białko
6.3 g
Kalorie
592.1 kJ /
141.5 kcal
Tłuszcz
6.7 g
Błonnik
1.4 g
Tłuszcz nasycony
4 g
Węglowodany
15.7 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Mosterd-dillesaus
2 godz. 15 min
Romige aspergesoep
25 min
Uiensoep
1 godz.
Komkommersoep met garnalenspiesjes
35 min
Gembersoep met rode paprika
50 min
Zachte bloemkoolsoep
50 min
Aardappel-preisoep
40 min
Zachte wortelsoep met venkel
40 min
Paprikasoep met basilicumschuim
35 min
Romige courgettensoep
25 min
Romige tomatensoep
25 min
Romige erwtensoep
40 min