Urządzenia i Akcesoria
Zachte wortelsoep met venkel
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 40 min
4 porties
Składniki
-
Parmezaanse kaas in stukken (3 cm)50 g
-
venkel in stukken (2-3 cm)350 g
-
wortel geschild en in stukken (2-3 cm)250 g
-
prei in stukken (2-3 cm)40 g
-
extra vergine olijfolie30 g
-
water500 g
-
groentebouillonblokje (voor 0,5 l)1
-
fijn zout (opcjonalnie)1 snuifje
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portie
Białko
6.1 g
Kalorie
711 kJ /
170 kcal
Tłuszcz
13.6 g
Błonnik
4.1 g
Węglowodany
6.1 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Pompoensoep
35 min
Broccolisoep
15 min
Mysterieuze soep
45 min
Roomsoep van veldsla, broccoli met olijvensaus
45 min
Bloemkoolsoep met gebakken ganzenlever
35 min
Aardappel-spinaziesoep met hartige eiercustard
45 min
Romige tomatensoep
25 min
Broccolisoep met volkoren croutons
40 min
Paprikasoep met basilicumschuim
35 min
Romige courgettensoep
25 min
Aardappel-preisoep
40 min
Zachte bloemkoolsoep
50 min