Urządzenia i Akcesoria
Uiensoep
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 1 godz.
6 porties
Składniki
-
Gruyère kaas in stukken gesneden80 g
-
uien in helften gesneden500 g
-
olijfolie30 g
-
ongezouten boter20 g
-
zout plus extra naar smaak½ tl
-
gemalen zwarte peper plus extra naar smaak2 snuifjes
-
meel (10 g)2 tl
-
droge witte wijn200 g
-
water800 g
-
1 tl huisgemaakte bouillonpasta, kip of rundvleesbouillonblokje (voor 0,5 l) kip of rundvlees1
-
stokbrood enigszins oudbakken, of ander knapperig brood12 sneetjes
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 portie
Białko
9 g
Kalorie
1034 kJ /
247 kcal
Tłuszcz
8 g
Błonnik
2.7 g
Węglowodany
28 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Romige tomatensoep
25 min
Romige champignonsoep
20 min
Tzatziki
20 min
Tomatenketchup
1 godz. 15 min
Romige aspergesoep
25 min
Zachte bloemkoolsoep
50 min
Mexicaanse kippensoep
40 min
Galantine van kip met dille-yoghurtsaus
3 godz. 25 min
BBQ-saus
20 min
Hongaarse champignonsoep
30 min
Aardappel-preisoep
40 min
Koolsoep
50 min