Urządzenia i Akcesoria
Broccolisoep
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 15 min
4 porties
Składniki
-
sjalot (± 60 g), gehalveerd1
-
olijfolie30 g
-
1 groentebouillonblokje (voor 0,5 l)groentebouillonpasta1 tl
-
water450 g
-
gedroogde tijm en iets meer om op smaak te brengen½ tl
-
geitenkaas verkruimeld200 g
-
zout1 - 2 snuifjes
-
gemalen zwarte peper½ tl
-
broccoliroosjes gestoomd (zie tip)450 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portie
Sód
342.5 mg
Białko
12.8 g
Kalorie
1038.7 kJ /
248.3 kcal
Tłuszcz
18.5 g
Błonnik
3.5 g
Tłuszcz nasycony
8.5 g
Węglowodany
10.3 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Zachte bloemkoolsoep
50 min
Pompoensoep
35 min
Roomsoep van veldsla, broccoli met olijvensaus
45 min
Bloemkoolsoep met gebakken ganzenlever
35 min
Paprikasoep met basilicumschuim
35 min
Romige erwtensoep
40 min
Prei-aardappelsoep met krokant gerookte ham
40 min
Broccolisoep met volkoren croutons
40 min
Zachte wortelsoep met venkel
40 min
Romige courgettensoep
25 min
Aardappel-preisoep
40 min
Romige tomatensoep
25 min