Wiosenny twarożek

4.8 27 ocen
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 5 min
12 porcji

Składniki

  • 90 g rzodkiewek
  • 75 g czerwonej papryki pokrojonej na kawałki
  • 380 g twarogu, chudego
  • 10 g szczypiorku, świeżego drobno pokrojonego (ok. ½ pęczka)
  • 1 ½ łyżeczki soli ziołowej
  • 3 szczypty pieprzu czarnego, mielonego
  • 60 - 75 g wody mineralnej, niegazowanej

Wartości odżywcze na 1 porcję

Kalorie 34.5 kcal / 144.4 kJ
Białko 3.7 g
Tłuszcz 1.4 g
Węglowodany 1.8 g
Błonnik 0.3 g
Tłuszcz nasycony 0.5 g
Sód 409.4 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...