Urządzenia i Akcesoria
Wiosenny twarożek
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 5 min
12 porcji
Składniki
-
90 g rzodkiewek
-
75 g czerwonej papryki pokrojonej na kawałki
-
380 g twarogu, chudego
-
10 g szczypiorku, świeżego drobno pokrojonego (ok. ½ pęczka)
-
1 ½ łyżeczki soli ziołowej
-
3 szczypty pieprzu czarnego, mielonego
-
60 - 75 g wody mineralnej, niegazowanej
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 porcję
Sód
409.4 mg
Białko
3.7 g
Kalorie
144.4 kJ /
34.5 kcal
Tłuszcz
1.4 g
Błonnik
0.3 g
Tłuszcz nasycony
0.5 g
Węglowodany
1.8 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Pasta jajeczna z makrelą i chrzanem
1 godz.
Pomidorowa pasta z serem feta
35 min
Pasta jajeczna
5 min
Pasta z serka z rzodkiewką
5 min
Twarożek orzechowy z miodem
10 min
Twarożek kanapkowy
5 min
Pasta z makreli wędzonej
20 min
Pasta z tuńczyka
20 min
Pasta z tuńczyka i jajek
20 min
Pasta z łososia
5 min
Tzatziki
15 min
Pasta z wędliny
10 min