
Urządzenia i Akcesoria
Twarożek orzechowy z miodem
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 10 min
4 porcje
Składniki
-
orzechów włoskich, łuskanych, połówek100 - 120 g
-
twarogu, półtłustego pokrojonego na kawałki300 g
-
miodu płynnego40 g
-
jogurtu naturalnego60 g
Wartości odżywcze na 1 porcję
Kalorie
292.9 kcal /
1225.5 kJ
Białko
13.1 g
Tłuszcz
21.7 g
Węglowodany
15.3 g
Błonnik
1.9 g
Tłuszcz nasycony
3.3 g
Sód
280.9 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

ŚNIADANIE
10 Przepisów
Polska
Polska
Możesz także polubić...
Pasta jajeczna
5 min
Twarożek
4 godz. 30 min
Pasta z kurczaka i sera feta
55 min
Siemianka
20 min
Owsianka kawowa z orzechami pekan i amarantusem
40 min
Pasta ze szprotów i twarogu
10 min
Pasta z tuńczyka
20 min
Pasta z tuńczyka i jajek
20 min
Twarożek kanapkowy
5 min
Owsianka ze świeżymi owocami
15 min
Owsianka migdałowa z żurawiną
20 min
Wiosenny twarożek
5 min