
Urządzenia i Akcesoria
Twarożek ziołowy
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 10 min
4 porcje
Składniki
-
liści natki pietruszki, świeżych6 gałązek
-
koperku, świeżego tylko liści6 gałązek
-
trybuli, świeżej (opcjonalnie) tylko liści6 gałązek
-
szczypiorku, świeżego posiekanego½ pęczka
-
twarogu, chudego podzielonego na kawałki250 g
-
serka kremowego śmietankowego, podzielonego na kawałki200 g
-
wody mineralnej, niegazowanej60 g
-
soli¼ - ½ łyżeczki
-
pieprzu czarnego, mielonego¼ łyżeczki
-
oliwy z oliwek (opcjonalnie) do skropienia1 łyżka
Wartości odżywcze na 1 porcję
Kalorie
217.6 kcal /
910.3 kJ
Białko
10.8 g
Tłuszcz
17.8 g
Węglowodany
4 g
Błonnik
0.2 g
Tłuszcz nasycony
10 g
Sód
583.3 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

ŚNIADANIA
12 Przepisów
Polska
Polska