Wiosenny twarożek

4.4 47 ocen
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 5 min
4 porcje

Składniki

  • 30 g rzodkiewek
  • 25 g czerwonej papryki
  • 130 g twarogu, chudego
  • 5 g szczypiorku, świeżego drobno pokrojonego (ok. ½ pęczka)
  • ½ łyżeczki soli ziołowej
  • 1 szczypta pieprzu czarnego, mielonego
  • 25 g wody mineralnej, niegazowanej

Wartości odżywcze na 1 porcję

Kalorie 35.5 kcal / 148.3 kJ
Białko 3.8 g
Tłuszcz 1.4 g
Węglowodany 1.8 g
Błonnik 0.3 g
Tłuszcz nasycony 0.6 g
Sód 412.5 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...