Urządzenia i Akcesoria
Chopped Asian Salad
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 20 min
2 portions
Składniki
-
garlic clove1
-
fresh ginger peeled, sliced (½ in.), to taste½ oz
-
honey1 oz
-
brown rice vinegar1 oz
-
sesame oil1 oz
-
vegetable oil½ oz
-
soy sauce½ oz
-
dried chili flakes (opcjonalnie)1 pinch
-
red cabbage cut into pieces4 ½ oz
-
kale tough stems removed, cut into pieces (2 in.)2 oz
-
carrot (approx. 2.5 oz), cut into pieces½
-
red bell pepper (approx. 2.5 oz), quartered½
-
yellow bell pepper (approx. 2.5 oz), quartered½
-
spring onion cut into pieces (1 in.)1
-
fresh cilantro leaves plus extra to garnish½ oz
-
fresh edamame, shelled3 oz
-
roasted peanuts, unsalted2 oz
-
sesame seeds½ oz
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
443.8 mg
Białko
17.8 g
Kalorie
2410.2 kJ /
576.1 kcal
Tłuszcz
42.7 g
Błonnik
12.6 g
Tłuszcz nasycony
4.9 g
Węglowodany
41.5 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Watermelon Salad with Creamy Balsamic Dressing and Candied Nuts
25 min
Grilled Corn Salad with Cilantro Vinaigrette
25 min
Asian Chopped Salad
20 min
Brussel Sprouts Salad with Cranberries and Almonds
50 min
Citrus Salad with Mint Vinaigrette
30 min
Wild Rice Salad with Miso Vinaigrette
1 godz. 15 min
Creamy Broccoli Salad
10 min
Mixed Green Salad with Apple Lime Vinaigrette
15 min
Kale Salad with Carrot and Ginger Dressing
20 min
Thai Peanut Crunch Salad
30 min
Southwest Quinoa
40 min
Cantina Salsa
5 min