Chopped Asian Salad

4.4 9 rating
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 20 min
2 portions

Składniki

  • garlic clove
    1
  • fresh ginger peeled, sliced (½ in.), to taste
    ½ oz
  • honey
    1 oz
  • brown rice vinegar
    1 oz
  • sesame oil
    1 oz
  • vegetable oil
    ½ oz
  • soy sauce
    ½ oz
  • dried chili flakes (opcjonalnie)
    1 pinch
  • red cabbage cut into pieces
    4 ½ oz
  • kale tough stems removed, cut into pieces (2 in.)
    2 oz
  • carrot (approx. 2.5 oz), cut into pieces
    ½
  • red bell pepper (approx. 2.5 oz), quartered
    ½
  • yellow bell pepper (approx. 2.5 oz), quartered
    ½
  • spring onion cut into pieces (1 in.)
    1
  • fresh cilantro leaves plus extra to garnish
    ½ oz
  • fresh edamame, shelled
    3 oz
  • roasted peanuts, unsalted
    2 oz
  • sesame seeds
    ½ oz

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 portion

Sód 443.8 mg
Białko 17.8 g
Kalorie 2410.2 kJ / 576.1 kcal
Tłuszcz 42.7 g
Błonnik 12.6 g
Tłuszcz nasycony 4.9 g
Węglowodany 41.5 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...