Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Carrot and Ginger Dressing
- 5 oz carrots, in pieces (1 in.)
- 1 in. ginger, peeled
- 1 ½ oz scallions, white parts only (approx. 5 scallions)
- 6 oz grapeseed oil
- 4 oz rice vinegar
- 2 tbsp soy sauce
- 1 pinch sugar
- salt, to taste
Kale Salad
- 4 oz lacinato kale, center rib removed, thinly sliced, divided
- 1 oz lemon juice
- 6 oz rainbow carrots, peeled in ribbons
- sunflower seeds, to garnish
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 1887 kJ / 451 kcal
- Białko
- 3 g
- Węglowodany
- 13 g
- Tłuszcz
- 44 g
- Błonnik
- 4 g
Alternatywne przepisy
Beet Salad with Blood Orange Balsamic Vinaigrette
35 min
Mediterranean Farro Salad
1 Std. 35 Min
Chopped Asian Salad
20 min
Lentil, Cauliflower and Kale Salad
1h 5 min.
Kamut Salad with Spicy Lemon Vinaigrette
9 Std. 25 Min
Collard Greens
1h 5 min.
Beet Salad
15 min
Hummus with Brussels Sprouts and Crunchy Topping (Bill Yosses)
2 Std. 15 Min
Orange Balsamic Beet and Quinoa Salad
40 min
Brussel Sprouts Salad with Cranberries and Almonds
50 min
Greek Lentils and Rice
35 min
Mixed Green Salad with Apple Lime Vinaigrette
15 min