
Urządzenia i Akcesoria
Kale Salad with Carrot and Ginger Dressing
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 20 min
4 portions
Składniki
Carrot and Ginger Dressing
-
carrots in pieces (1 in.)5 oz
-
ginger peeled1 in.
-
scallions white parts only (approx. 5 scallions)1 ½ oz
-
grapeseed oil6 oz
-
rice vinegar4 oz
-
soy sauce2 tbsp
-
sugar1 pinch
-
salt to taste
Kale Salad
-
lacinato kale center rib removed, thinly sliced, divided4 oz
-
lemon juice1 oz
-
rainbow carrots peeled in ribbons6 oz
-
sunflower seeds to garnish
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Kalorie
451 kcal /
1887 kJ
Białko
3 g
Tłuszcz
44 g
Węglowodany
13 g
Błonnik
4 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMożesz także polubić...
Chopped Asian Salad
20 min
Kamut Salad with Spicy Lemon Vinaigrette
9 godz. 25 min
Brussel Sprouts Salad with Cranberries and Almonds
50 min
Cauliflower Tabbouleh
10 min
Lentil, Cauliflower and Kale Salad
1 godz. 5 min
Cabbage Salad with Almond-Orange Vinaigrette
15 min
Thai Peanut Crunch Salad
30 min
Carrot, Miso and Ginger Dressing
5 min
Grilled Corn Salad with Cilantro Vinaigrette
25 min
Curried Cauliflower and Chickpea Salad
40 min
Baked Falafel with Jalapeño Tahini Sauce
50 min
Southwest Quinoa
40 min