Kale Salad with Carrot and Ginger Dressing
TM6 TM5

Kale Salad with Carrot and Ginger Dressing

4.3 (43 oceny)

Składniki

Carrot and Ginger Dressing

  • 5 oz carrots, in pieces (1 in.)
  • 1 in. ginger, peeled
  • 1 ½ oz scallions, white parts only (approx. 5 scallions)
  • 6 oz grapeseed oil
  • 4 oz rice vinegar
  • 2 tbsp soy sauce
  • 1 pinch sugar
  • salt, to taste

Kale Salad

  • 4 oz lacinato kale, center rib removed, thinly sliced, divided
  • 1 oz lemon juice
  • 6 oz rainbow carrots, peeled in ribbons
  • sunflower seeds, to garnish

Wartości odżywcze
na 1 portion
Kalorie
1887 kJ / 451 kcal
Białko
3 g
Węglowodany
13 g
Tłuszcz
44 g
Błonnik
4 g

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy