Urządzenia i Akcesoria
Kale Salad with Carrot and Ginger Dressing
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 20 min
4 portions
Składniki
Carrot and Ginger Dressing
-
carrots in pieces (1 in.)5 oz
-
ginger peeled1 in.
-
scallions white parts only (approx. 5 scallions)1 ½ oz
-
grapeseed oil6 oz
-
rice vinegar4 oz
-
soy sauce2 tbsp
-
sugar1 pinch
-
salt to taste
Kale Salad
-
lacinato kale center rib removed, thinly sliced, divided4 oz
-
lemon juice1 oz
-
rainbow carrots peeled in ribbons6 oz
-
sunflower seeds to garnish
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
3 g
Kalorie
1887 kJ /
451 kcal
Tłuszcz
44 g
Błonnik
4 g
Węglowodany
13 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Lime-Cilantro Vinaigrette
10 min
Cabbage Salad with Almond-Orange Vinaigrette
15 min
Cauliflower Tabbouleh
10 min
Brussel Sprouts Salad with Cranberries and Almonds
50 min
Citrus Salad with Mint Vinaigrette
30 min
Lentil, Cauliflower and Kale Salad
1 godz. 5 min
Fennel, Orange and Cherry Salad
10 min
Mixed Green Salad with Apple Lime Vinaigrette
15 min
Kamut Salad with Spicy Lemon Vinaigrette
9 godz. 25 min
Chopped Asian Salad
20 min
Southwest Quinoa
40 min