Urządzenia i Akcesoria
Cantina Salsa
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 5 min
28 oz
Składniki
-
Roma tomatoes halved6
-
jalapeño peppers de-stemmed (see Tip)2
-
white onion cut into pieces2 ½ oz
-
fresh cilantro1 oz
-
garlic cloves3
-
ground cumin1 ½ tsp
-
salt1 tsp
-
freshly squeezed lime juice1 oz
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 oz
Sód
84.5 mg
Białko
0.3 g
Kalorie
32.9 kJ /
7.9 kcal
Tłuszcz
0.2 g
Błonnik
0.7 g
Tłuszcz nasycony
0 g
Węglowodany
1.6 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Cinco de Mayo
14 Przepisów
Stany Zjednoczone
Stany Zjednoczone
Cookidoo® Served 2022
10 Przepisów
Stany Zjednoczone
Stany Zjednoczone
Taco Tuesday
21 Przepisów
Stany Zjednoczone
Stany Zjednoczone
Texas Road Trip
19 Przepisów
Stany Zjednoczone
Stany Zjednoczone
TEX-MEX COOKBOOK
51 Przepisów
Stany Zjednoczone
Stany Zjednoczone
Your Cookidoo® 2025 - First Bite Maestro
10 Przepisów
Stany Zjednoczone
Stany Zjednoczone
Może spodoba Ci się również...
Marinara Sauce
40 min
Layered Mexican Dip
25 min
Grilled Corn Salad with Cilantro Vinaigrette
25 min
Grilled Pineapple Salsa
20 min
Mexican Creamed Corn
30 min
Fajita Seasoning
5 min
Texas Coleslaw
15 min
Pico De Gallo
15 min
Fish Tacos
45 min
Chipotle Salsa
10 min
Chopped Asian Salad
20 min
Chicken Fajita Soup
50 min