
Urządzenia i Akcesoria
Asian Chopped Salad
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 20 min
4 portions
Składniki
-
garlic cloves2
-
fresh root ginger peeled, cut in round slices (2 mm), to taste15 - 20 g
-
honey60 g
-
sesame oil50 g
-
brown rice vinegar60 g
-
soy sauce20 g
-
vegetable oil20 g
-
dried chilli flakes (opcjonalnie)1 pinch
-
red cabbage cut in pieces250 g
-
kale tough stems removed120 g
-
carrot (approx. 120 g), cut in pieces (3 cm)1
-
red pepper (approx. 130 g), quartered1
-
yellow pepper (approx. 130 g), quartered1
-
spring onions (approx. 30 g), cut in pieces (3 cm)3
-
fresh coriander leaves plus extra for garnishing20 g
-
roasted peanuts, unsalted100 g
-
edamame beans150 g
-
sesame seeds30 g
Wartości odżywcze na 1 portion
Kalorie
501.5 kcal /
2098.4 kJ
Białko
15.6 g
Tłuszcz
36 g
Węglowodany
37.4 g
Błonnik
9.3 g
Tłuszcz nasycony
4.3 g
Sód
328.7 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMożesz także polubić...
Hot Artichoke Dip
30 min
Basil Pesto
10 min
Raw Asian Salad
10 min
Green Goddess Quinoa Salad
40 min
Warm Halloumi, Walnut and Pomegranate Salad
45 min
Chunky Coleslaw
5 min
Carrot and Coconut Salad
5 min
Chopped Asian Salad
20 min
Coconut and Spinach Dahl
50 min
Cavolo Nero and Roasted Chickpea Salad
25 min
Broccoli Salad with Red Peppers and Pine Nuts
10 min
Beetroot, Apple and Goat's Cheese Quinoa Salad
30 min