Thai Peanut Crunch Salad
TM6 TM5

Thai Peanut Crunch Salad

4.3 (38 ocen)

Składniki

  • 5 oz peanuts, roasted and salted
  • 2 oz fish sauce
  • 3 oz soy sauce
    lub 3 oz tamari sauce
  • 2 ½ oz rice vinegar
  • 1 tbsp sesame oil
  • 1 tbsp sugar
    lub 1 tbsp honey
  • 1 in. fresh ginger
  • 2 oz freshly squeezed orange juice
  • 2 oz freshly squeezed lime juice
  • 43 oz water
  • 8 oz dried rice noodles, Thai
  • ½ Lebanese cucumber, diced (½ in.)
  • ½ red bell pepper, diced (½ in.)
  • ½ iceberg lettuce head, shredded
  • 2 mangoes, diced (½ in.)
  • 4 - 6 scallions, thinly sliced
  • 1 ½ - 2 bunches cilantro, chopped, to taste
  • 15 - 20 fresh mint leaves, chopped

Wartości odżywcze
na 1 portion
Kalorie
1842.3 kJ / 440.3 kcal
Białko
13.4 g
Węglowodany
66.4 g
Tłuszcz
16.9 g
Tłuszcz nasycony
2.1 g
Błonnik
10.7 g
Sód
1615.2 mg

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy