Urządzenia i Akcesoria
Thai Peanut Crunch Salad
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 30 min
6 portions
Składniki
-
peanuts roasted and salted5 oz
-
fish sauce2 oz
-
3 oz tamari saucesoy sauce3 oz
-
rice vinegar2 ½ oz
-
sesame oil1 tbsp
-
1 tbsp honeysugar1 tbsp
-
fresh ginger1 in.
-
freshly squeezed orange juice2 oz
-
freshly squeezed lime juice2 oz
-
water43 oz
-
dried rice noodles Thai8 oz
-
Lebanese cucumber diced (½ in.)½
-
red bell pepper diced (½ in.)½
-
iceberg lettuce head, shredded½
-
mangoes diced (½ in.)2
-
scallions thinly sliced4 - 6
-
cilantro chopped, to taste1 ½ - 2 bunches
-
fresh mint leaves chopped15 - 20
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
1615.2 mg
Białko
13.4 g
Kalorie
1842.3 kJ /
440.3 kcal
Tłuszcz
16.9 g
Błonnik
10.7 g
Tłuszcz nasycony
2.1 g
Węglowodany
66.4 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Nicoise Salad
1 godz. 15 min
Eggplant, Spinach & Lentil Curry
25 min
Jalapeño Chicken Lettuce Wraps with Guacamole
30 min
Chopped Asian Salad
20 min
Asian cucumber salad
10 min
Kung Pao Cauliflower with Pickled Carrot and Sesame Salad
45 min
Sesame Ginger Chicken with Zoodles
40 min
Chinese Chicken Salad
1 godz. 30 min
Ginger Chicken Meatballs in Scallion Broth
1 godz. 10 min
Lentil, Cauliflower and Kale Salad
1 godz. 5 min
Mixed Green Salad with Apple Lime Vinaigrette
15 min
Kale Salad with Carrot and Ginger Dressing
20 min