Urządzenia i Akcesoria
Thai Peanut Crunch Salad
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 30 min
6 portions
Składniki
-
peanuts roasted and salted5 oz
-
fish sauce2 oz
-
3 oz tamari saucesoy sauce3 oz
-
rice vinegar2 ½ oz
-
sesame oil1 tbsp
-
1 tbsp honeysugar1 tbsp
-
fresh ginger1 in.
-
freshly squeezed orange juice2 oz
-
freshly squeezed lime juice2 oz
-
water43 oz
-
dried rice noodles Thai8 oz
-
Lebanese cucumber diced (½ in.)½
-
red bell pepper diced (½ in.)½
-
iceberg lettuce head, shredded½
-
mangoes diced (½ in.)2
-
scallions thinly sliced4 - 6
-
cilantro chopped, to taste1 ½ - 2 bunches
-
fresh mint leaves chopped15 - 20
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
1615.2 mg
Białko
13.4 g
Kalorie
1842.3 kJ /
440.3 kcal
Tłuszcz
16.9 g
Błonnik
10.7 g
Tłuszcz nasycony
2.1 g
Węglowodany
66.4 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Sesame Ginger Chicken with Zoodles
40 min
Farro Salad with Cucumber Yogurt Dressing
1 h 20 min
Grilled Corn Salad with Cilantro Vinaigrette
25 min
Brussel Sprouts Salad with Cranberries and Almonds
50 min
Citrus Salad with Mint Vinaigrette
30 min
Green Tea Salmon with Asian Slaw
1 h 20 min
Chinese Chicken Salad
1 h 30 min
Fish Tacos
45 min
Mediterranean Farro Salad
1 h 35 min
Orange Balsamic Beet and Quinoa Salad
40 min
Mixed Green Salad with Apple Lime Vinaigrette
15 min
Chopped Asian Salad
20 min