
Urządzenia i Akcesoria
Wild Rice Salad with Miso Vinaigrette
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 1 godz. 15 min
4 portions
Składniki
Miso Vinaigrette
-
vegetable oil4 oz
-
garlic clove1
-
tamari sauce1 ½ oz
-
balsamic vinegar1 oz
-
white wine vinegar1 oz
-
sesame oil1 oz
-
water½ oz
-
brown sugar1 tbsp
-
miso paste1 tbsp
-
toasted sesame seeds1 tsp
Wild Rice Salad
-
fresh edamame, shelled8 oz
-
asparagus cut into pieces (1 in.)6 oz
-
wild rice blend6 oz
-
salt1 tsp
-
water35 oz
-
baby bok choy halved, thinly sliced (¼ in.) (approx. 8 oz)2
Wartości odżywcze na 1 portion
Kalorie
565.6 kcal /
2366.4 kJ
Białko
15 g
Tłuszcz
39.3 g
Węglowodany
44.1 g
Błonnik
6.8 g
Tłuszcz nasycony
5.3 g
Sód
1358.1 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Spring Garden
9 Przepisów
Stany Zjednoczone
Stany Zjednoczone
Możesz także polubić...
Shaved Brussels Sprouts Salad
20 min
Mediterranean Chopped Salad with Roasted Red Pepper Dressing
20 min
Radicchio and Fennel Salad with Orange Balsamic Vinaigrette
40 min
Oven Baked Vegetable Chips
1 godz. 45 min
Heirloom Tomato and Zucchini Lasagna (Matthew Kenney)
4 godz. 20 min
Mushroom Taco Filling
35 min
Spring Greens and Grapefruit Salad
30 min
Green Goddess Salad
10 min
Chopped Cauliflower Chickpea Salad with Oregano Vinaigrette
20 min
Kale Caesar Salad with Parmesan Bread Crumbs
25 min
Chopped Asian Salad
20 min
Mexican Quinoa Salad
30 min