Urządzenia i Akcesoria
Wild Rice Salad with Miso Vinaigrette
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 1 godz. 15 min
4 portions
Składniki
Miso Vinaigrette
-
vegetable oil4 oz
-
garlic clove1
-
tamari sauce1 ½ oz
-
balsamic vinegar1 oz
-
white wine vinegar1 oz
-
sesame oil1 oz
-
water½ oz
-
brown sugar1 tbsp
-
miso paste1 tbsp
-
toasted sesame seeds1 tsp
Wild Rice Salad
-
fresh edamame, shelled8 oz
-
asparagus cut into pieces (1 in.)6 oz
-
wild rice blend6 oz
-
salt1 tsp
-
water35 oz
-
baby bok choy halved, thinly sliced (¼ in.) (approx. 8 oz)2
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
1358.1 mg
Białko
15 g
Kalorie
2366.4 kJ /
565.6 kcal
Tłuszcz
39.3 g
Błonnik
6.8 g
Tłuszcz nasycony
5.3 g
Węglowodany
44.1 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Spring Garden
9 Przepisów
Stany Zjednoczone
Stany Zjednoczone
Może spodoba Ci się również...
Chickpea Ratatouille
1 Std.
Chili and Peanut Noodles with Tofu and Chili Garlic Oil
30 Min
Buddha Bowl with Lentil Falafel and Pomegranate
2 Std. 35 Min
Grilled Corn Salad with Cilantro Vinaigrette
25 Min
Miso Mushroom Toast with Tahini Yogurt
45 Min
Mushroom Taco Filling
35 Min
Chopped Cauliflower Chickpea Salad with Oregano Vinaigrette
20 Min
Kung Pao Cauliflower with Pickled Carrot and Sesame Salad
45 Min
Carrot, Miso and Ginger Dressing
5 Min
Tuscan White Bean Stew
1 Std.
Cauliflower Steaks
45 Min
Chopped Asian Salad
20 Min