
Urządzenia i Akcesoria
Grilled Corn Salad with Cilantro Vinaigrette
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 25 min
6 portions
Składniki
Grilled Vegetables
-
olive oil½ oz
-
sweet corn cobs husks and silks removed3
-
zucchini halved lengthwise, seeds removed (see Tip)2
-
bell pepper stem and seeds removed, halved1
-
jalapeño peppers stems and seeds removed2
-
salt½ tsp
-
ground black pepper½ tsp
Cilantro Lime Vinaigrette
-
extra virgin olive oil7 oz
-
fresh cilantro leaves and tender stems1 oz
-
garlic cloves2
-
salt½ tsp
-
ground black pepper¼ tsp
-
lime juice plus 1 extra lime, cut in wedges, to serve4 oz
-
Dijon mustard1 oz
-
agave1 oz
Wartości odżywcze na 1 portion
Kalorie
374 kcal /
1565 kJ
Białko
3 g
Tłuszcz
36 g
Węglowodany
14 g
Błonnik
3 g
Tłuszcz nasycony
5 g
Sód
451 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMożesz także polubić...
Peruvian Steak Bowl with Aji Verde
1 godz.
Chimichurri Steak Pita Sandwich
40 min
Roasted Vegetables with Farro and Lemon Feta Dressing (Ben)
55 min
Greek Broccoli with Arugula Pesto and Roasted Lemon
30 min
Shrimp Tacos with Denver Salsa
25 min
Sesame Ginger Chicken with Zoodles
40 min
Carrot, Feta and Mint Salad
40 min
Green Bean Gremolata
25 min
Fish Tacos
45 min
Chinese Chicken Salad
1 godz. 30 min
Shrimp Pasta Salad with Cilantro Pesto
35 min
Turkey Taco Bowl
1 godz.