Urządzenia i Akcesoria
Grilled Corn Salad with Cilantro Vinaigrette
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 25 min
6 portions
Składniki
Grilled Vegetables
-
olive oil½ oz
-
sweet corn cobs husks and silks removed3
-
zucchini halved lengthwise, seeds removed (see Tip)2
-
bell pepper stem and seeds removed, halved1
-
jalapeño peppers stems and seeds removed2
-
salt½ tsp
-
ground black pepper½ tsp
Cilantro Lime Vinaigrette
-
extra virgin olive oil7 oz
-
fresh cilantro leaves and tender stems1 oz
-
garlic cloves2
-
salt½ tsp
-
ground black pepper¼ tsp
-
lime juice plus 1 extra lime, cut in wedges, to serve4 oz
-
1 oz stone ground mustardDijon mustard1 oz
-
agave1 oz
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
451 mg
Białko
3 g
Kalorie
1565 kJ /
374 kcal
Tłuszcz
36 g
Błonnik
3 g
Tłuszcz nasycony
5 g
Węglowodany
14 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Spinach and Artichoke Dip
20 min
Roasted Vegetables with Farro and Lemon Feta Dressing (Ben)
55 min
Southwest Quinoa
40 min
Green Goddess Salad
10 min
Game Day Guacamole
1 godz.
Chinese Chicken Salad
1 godz. 30 min
Mushroom and Spinach Strata
2 godz. 10 min
Orange Balsamic Beet and Quinoa Salad
40 min
Mediterranean Farro Salad
1 godz. 35 min
Spaghetti Squash with Chilies, Lime and Dukkah
1 godz. 5 min
Thai Peanut Crunch Salad
30 min
Mediterranean Chicken
35 min