Urządzenia i Akcesoria
Grilled Corn Salad with Cilantro Vinaigrette
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 25 min
6 portions
Składniki
Grilled Vegetables
-
olive oil½ oz
-
sweet corn cobs husks and silks removed3
-
zucchini halved lengthwise, seeds removed (see Tip)2
-
bell pepper stem and seeds removed, halved1
-
jalapeño peppers stems and seeds removed2
-
salt½ tsp
-
ground black pepper½ tsp
Cilantro Lime Vinaigrette
-
extra virgin olive oil7 oz
-
fresh cilantro leaves and tender stems1 oz
-
garlic cloves2
-
salt½ tsp
-
ground black pepper¼ tsp
-
lime juice plus 1 extra lime, cut in wedges, to serve4 oz
-
1 oz stone ground mustardDijon mustard1 oz
-
agave1 oz
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
451 mg
Białko
3 g
Kalorie
1565 kJ /
374 kcal
Tłuszcz
36 g
Błonnik
3 g
Tłuszcz nasycony
5 g
Węglowodany
14 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Turkey Taco Bowl
1 godz.
Curried Couscous, Carrot and Chickpea Salad
15 min
Southwest Quinoa
40 min
Green Bean Gremolata
25 min
Brussel Sprouts Salad with Cranberries and Almonds
50 min
Citrus Salad with Mint Vinaigrette
30 min
Green Tea Salmon with Asian Slaw
1 godz. 20 min
Cranberry-Almond Chicken Salad
15 min
Chopped Asian Salad
20 min
Kung Pao Cauliflower with Pickled Carrot and Sesame Salad
45 min
Chimichurri Steak Pita Sandwich
40 min
Spinach and Artichoke Dip
20 min