Risotto radicchio e salsiccia

Risotto radicchio e salsiccia

4.5 22 rating
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 35 min
2 porzioni

Składniki

  • ½ scalogno
  • 20 g di olio extravergine di oliva
  • 75 g di salsiccia spellata e sbriciolata
  • 50 g radicchio a listarelle
  • 160 g di riso Carnaroli
  • 30 g di vino bianco
  • 400 g di acqua calda
  • ½ cucchiaino di dado per brodo di carne
  • ¼ di cucchiaino di sale

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 porzione

Sód 705.2 mg
Białko 11.8 g
Kalorie 2142.1 kJ / 512 kcal
Tłuszcz 19.7 g
Błonnik 3 g
Tłuszcz nasycony 4.5 g
Węglowodany 67.8 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...