
Urządzenia i Akcesoria
Risotto agli asparagi
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 30 min
2 porzioni
Składniki
-
di cipolla a listarelle30 g
-
di asparagi verdi a pezzi (2 cm)200 g
-
di olio extravergine di oliva20 g
-
di riso Carnaroli (cottura 18 min.)160 g
-
di vino bianco secco40 g
-
di acqua330 g
-
di sale1 cucchiaino
-
dado per brodo vegetale½
-
di burro10 g
-
Parmigiano reggiano grattugiato a piacere
Wartości odżywcze na 1 porzione
Kalorie
444 kcal /
1857 kJ
Białko
8.5 g
Tłuszcz
14.6 g
Węglowodany
68.2 g
Błonnik
3 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Un amore di ricette
67 Przepisów
Włochy
Włochy