Risotto agli asparagi

Risotto agli asparagi

4.5 541 ocen
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 30 min
2 porzioni

Składniki

  • di cipolla a listarelle
    30 g
  • di asparagi verdi a pezzi (2 cm)
    200 g
  • di olio extravergine di oliva
    20 g
  • di riso Carnaroli (cottura 18 min.)
    160 g
  • di vino bianco secco
    40 g
  • di acqua
    330 g
  • di sale
    1 cucchiaino
  • dado per brodo vegetale
    ½
  • di burro
    10 g
  • Parmigiano reggiano grattugiato a piacere

Wartości odżywcze na 1 porzione

Kalorie 444 kcal / 1857 kJ
Białko 8.5 g
Tłuszcz 14.6 g
Węglowodany 68.2 g
Błonnik 3 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...