Risotto agli asparagi

Risotto agli asparagi

4.5 594 oceny
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 30 min
2 porzioni

Składniki

  • 30 g di cipolla a listarelle
  • 200 g di asparagi verdi a pezzi (2 cm)
  • 20 g di olio extravergine di oliva
  • 160 g di riso Carnaroli (cottura 18 min.)
  • 40 g di vino bianco secco
  • 330 g di acqua
  • 1 cucchiaino di sale
  • ½ dado per brodo vegetale
  • 10 g di burro
  • Parmigiano reggiano grattugiato a piacere

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 porzione

Białko 8.5 g
Kalorie 1857 kJ / 444 kcal
Tłuszcz 14.6 g
Błonnik 3 g
Węglowodany 68.2 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...