Cime di rapa stufate

Cime di rapa stufate

5.0 6 rating
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 55 min
2 porzioni

Składniki

  • 500 g di acqua
  • 300 g di cime di rapa lavate (circa 1,5 kg peso lordo)
  • 40 g di olio extravergine di oliva
  • ½ spicchio di aglio senz'anima
  • 1 filetto di acciuga sott'olio (opcjonalnie)
  • ½ peperoncino secco (opcjonalnie) sbriciolato (di piccole dimensioni)
  • 1 pizzico di sale

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 porzione

Białko 3 g
Kalorie 849 kJ / 203 kcal
Tłuszcz 20 g
Węglowodany 3 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...