Urządzenia i Akcesoria
Contorno di cime di rapa e pomodorini (per 2 persone)
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 30 min
2 porzioni
Składniki
-
1 spicchio di aglio
-
100 di pomodorini ciliegia a metà
-
30 g olio extravergine di oliva
-
300 g di cime di rapa lavate e asciugate
-
½ cucchiaino di sale
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 porzione
Białko
4.8 g
Kalorie
763.5 kJ /
182.5 kcal
Tłuszcz
15.5 g
Błonnik
5 g
Węglowodany
6 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
A tavola in due
10 Przepisów
Włochy
Włochy
Może spodoba Ci się również...
Cuore di merluzzo e contorno di cicoria
45 min
Contorno di friggitelli
30 min
Broccoli stufati
40 min
Zucchine alla menta
30 min
Broccoli alla siciliana con olive
40 min
Contorno di carciofi alla menta
1 godz. 10 min
Contorno di verza
35 min
Spinaci al burro
30 min
Cavolo rosso stufato
45 min
Cime di rapa stufate
55 min
Bietole con emulsione di pomodorini
50 min
Cicorie stufate
35 min